Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 2 ileti ] 
Yazar Mesaj
 İleti başlığı: 64 bit windows 7 hatası
İletiTarih: 28 Şub 2010, 21:01 
Kullanıcı avatarı

eğer sizde benim gibi 64 bitlik windows 7 işletim sistemi kurduysanız blender 2.51i açtığınızda herhangi bir menü göremeyebilirsiniz.
Resim

kısa bir araştırmadan sonra http://www.letworyinteractive.com/b/2009/12/common-blender-2-5-problems-and-how-to-fix-them/ adresindeki açıklamaya ulaştım. kısaca çözümü anlatayım. python31 i kurduktan sonra python dizinini blendera göstermemiz yeterli olacak. bunun için ide yeni bir not defteri açıp içerisine

Alıntı:
set PYTHONPATH=C:\Python31
blender

yazmanız ve blender.bat olarak kaydetmeniz kayıt türünü ise tüm dosyalar olarak ayarlamanız gerekmektedir. daha sonra blenderin bulunduğu dizine oluşturduğunuz bat dosyasını kopyalayın ve bir sefere mahsus çalıştırın. burada benim gösterdiğim yol olan " C:\Python31" yolunu siz kurulumda farklı biryere kurduysanız kurulum klasörürünü yazmanız yeterli olacaktır.

19 Tem 2009, 00:21
 Profile bak  

İleti başlığı: Re: 64 bit windows 7 hatası
İletiTarih: 01 Mar 2010, 01:31 

windows 7 kullanmama rağmen rar dan çıkarıdıkdan sonra bendede menüler gözükmüyordu. diğer arkadaşlarda aynı sorunu yaşamışlardır diye düşünüyorum çözümün içn saol

19 Tem 2009, 16:01
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

phpBB3 Türkçe: phpBB Türkiye Style by mindfreak.ro Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group